viernes, 25 de febrero de 2011

Co-Creación


Gimnasio Paradise 2.0: de la Co-Generación a la Co-Creación
El Gimnasio Paradise consigue llevar a cabo con mucho éxito su campaña 2.0.
Durante el evento del pasado 10 de febrero, todo transcurre con toda normalidad, pero la sorpresa llega cuando Juan Carlos, cede el micrófono a Josep-Lluís de Gabriel, Fundador de Bitlonia.com.


Joan Antoni Baron, Alcalde de Mataró, y Josep-Lluís de Gabriel, Fundador de Bitlonia.com

Ante la expectación, el Fundador de Bitlonia.com explica a los asistentes que Gimnasio Paradise acaba de lanzar una campaña de Co-Creación, de la mano de Bitlonia.com. Así se da a conocer que Gimnasio Paradise y Bitlonia.com están trabajando en el proyecto online del Gimnasio, que consiste en dar una idea sobre cómo sería tu gimnasio ideal, a través de la página de Facebook www.facebook.com/gimnasioparadise2.0 y que también puedes seguir en Twitter @paradisemataro.
Con todo esto, el Alcalde no dudó en apuntar su idea.
Desde entonces, la página de Facebook del Gimnasio Paradise cuenta con más de 200 seguidores y ha recibido varias ideas innovadoras, comenzando por la de Joan Antoni Baron, Alcalde de Mataro, e incluyendo a distintos deportistas de élite.

Joan Antoni Baron, Alcalde de Mataró, Josep-Lluís de Gabriel, Fundador de Bitlonia.com
y Juan Carlos Escolano, Gerente de Gimnasio Paradise

El gran premio es una buena razón para empezar a dar ideas y que te elijan, ya que si quieres pasar San Juan en Ibiza es lo que tienes que hacer. ¡Crea una idea!

lunes, 21 de febrero de 2011

Tot mataro y Paradise

Podeis ver en el Tot Mataró, la noticias de la visita que tuvimos en Paradise con motivo de la celebración del ahorro de 110 Toneladas de CO2


miércoles, 16 de febrero de 2011

Ahorro energético 3

Palabras del Alcalde de Mataró Joan Antoni Baron, en el acto de celebración del primer año de funcionamiento del sistema de ahorro energético y las primeras 110 tonelas de CO2 que hemos ahorrado de emitir a la atmosfera.


Ahorro energetico 2

El pasado 10 de febrero, se celebró el acto de ahorro energético, con la asistencia del Alcalde de Mataró entre otras personalidades, se visitarón las instalaciones del centro donde se explico el funcionamiento de la Trigeneración.




domingo, 6 de febrero de 2011

Ahorro energetico


CONVOCATÒRIA: 10 de febrer, a les 17:30 hores, Centre Paradise Esport Mataró

El Centre Paradise Esport Mataró aconsegueix amb la seva aposta per la eficiència energètica l’estalvi de 110 tones d’emissions de CO2 a l’atmosfera

  • 110 tones, que equivalen a 53 vehicles que circulin 20.000 Km o l’emissió que efectuen 45 habitatges amb calefacció de gas natural en un any.

  • El sistema implantat suposa un estalvi d’eficiència energètica de 738.347 KW, la generació de 437.471 KW d'electricitat, que va a la xarxa, i l'estalvi d'emissions de 110 TM de CO2 a l'atmosfera

  • A través d’un sistema de trigeneració.

El proper dijous, 10 de febrer, a les 17:30 hores, el Centre Paradise Esport Mataró amb la presidència de l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, i del gerent del Centre, Juan Carlos Escolano, celebra un acte de commemoració de les primeres 110 tones d’estalvi d’emissions de CO2 a l’atmosfera.

El projecte de trigeneració, iniciat l’any 2008 amb la instal·lació solar amb tubs de buit d’alta eficiència es va ampliar en una segona fase el gener de 2010 amb un Motor Man de Cogeneració. Aquest mateix any, el projecte es va completar el juny de 2010 amb el sistema de Trigeneració amb la instal·lació d’un equip Yasaki de producció d’aigua freda mitjançant absorció.

Així doncs, el Centre Paradise Esport Mataró situa les seves activitats esportives i de cura de les persones junt amb el respecte al medi ambient i aposta per constituir-se en exemple pioner en la eficiència energètica en el sector privat.

El Centre Paradise Esport Mataró convida als mitjans de comunicació a visitar les nostres instal·lacions i a participar en l’acte de commemoració:

Dia: dijous, 10 de febrer
Hora: 17:30 hores

A l’acte, els mitjans podran fer el recorregut previst per les instal·lacions, que comptarà amb l’explicació tècnica per part de l’empresa Instalgroup,X.I.Q.,SL instal·ladora del sistema de trigeneració.

Posteriorment tindran lloc els parlaments de commemoració a càrrec de l’alcalde de Mataró i del gerent del Centre.

Finalitzat l’acte els representants del mitjans de comunicació podran participar en el brindis que es farà per commemorar l’aconteixement.